čtvrtek 19. listopadu 2009

Bonusové bilancování: čtyři měsíce za námi...


Za pár dnů to budou přesně čtyři měsíce od doby, kdy na čerstvě spuštěném webu Bonus.cz začaly dobíhat historicky první aukce. Během prvních týdnů jsme denně zahajovali přibližně sedm aukcí a jen málokdy se stalo, že by výsledná cena překročila 100 korun. Do budoucna jsme v té době vyhlíželi spíše opatrně a i naše nejoptimističtější plány počítaly se zhruba čtyřiceti aukcemi denně běžícími do konce letošního roku.

Skutečnost ale se všemi těmito plány zatočila, což ostatně můžete vidět sami na stránkách Bonusu. Postupným navyšováním, zprvu na osm, respektive dvanáct aukcí denně a následně již během září na toužebných čtyřicet, jsme se dostali k aktuálním více jak osmdesáti aukcím denně! Na Bonus.cz tak každých deset minut doběhne jedna nová aukce a již nyní je zřejmé, že nás v nejbližších dnech a týdnech čeká další navyšování. Právě tak se totiž snažíme odměnit vaši důvěru a poskytnout vám dostatek příležitostí k získání všech těch úžasných věcí, které se na Bonusu nabízejí. Momentálně expedujeme každý den na vaše adresy zboží v celkové hodnotě zhruba 350 000 korun a každým týdnem se tak počet vítězů aukcí z Bonusu rozšiřuje o několik stovek.

Společně se zvyšováním počtu ale samozřejmě myslíme i na kvalitu a stále se soustředíme na eliminaci technických chyb, které mohou znepříjemnit průběh aukcí. Jak můžete sami vidět, čas od času se stále některé chybky vyskytují, což ale nijak nezastíráme a snažíme se vše co nejrychleji řešit k všeobecné spokojenosti.

A co nás čeká dál? Jak jste již možná zaregistrovali sami, Bonus.cz už je vidět nejen na internetu, ale i v televizi a třeba i v pražském metru (spoty a fotky vám během pár dnů ukážeme i zde na blogu). S tím samozřejmě souvisí příchod nových uživatelů, což nás nadále zavazuje k dalšímu zvyšování počtu aukcí. Chceme si vás náležitě hýčkat a nabízet vám dostatek příležitostí a samozřejmě i stále širší a zajímavější sortiment zboží. Tento týden jsme například zahájili aukce o první zájezdy (konkrétně dnes se bude dražit exkluzivní Silvestr v Paříži pro dva), do budoucna se navíc můžete těšit i na další speciality, o nichž ale alespoň pro tuto chvíli ještě pomlčíme. Vždy a včas vás ale budeme informovat, zde na blogu a samozřejmě i na naší stránce na Facebooku, jejímž fanouškem se můžete stát klidně okamžitě. Jsme rádi, že je vás čím dál tím víc, jak na Facebooku, tak samozřejmě i na Bonusu. A budeme dělat vše proto, abyste byli i nadále s našimi službami spokojeni a rádi se Bonus.cz vraceli.