čtvrtek 3. září 2009

Stanislav Chlup a Vlastimil Gilg vyhráli The Sims 3

Hra The Sims 3 pro PC patří v našich aukcích mezi stálice a o nové kopie, které do do aukcí neustále přidáváme je veliký zájem. Dokazují to i další dva výherci, kteří na náš e-mail poslali svou fotografii, aby získali bonus 50 bonů zdarma. Konkrétně jde o Stanislava Chlupa z Brna alias uživatele Standa78, který vyhrál The Sims 3 v této aukci, kde přihodil celkem 61x a ušetřil tak 880 korun. Druhým z mnoha šťastných výherců The Sims 3 je Vlastimil Gilg z Velkých Albrechtic, vystupující v našich aukcích pod přezdívkou gilgv. Vlastimil přihodil ve své aukci jen 5x a získal tak hru za skvělých 48 korun a 20 haléřů!

Stanislav Chlup připojil k fotce ještě tento krátký příběh: „Vše začalo tím, že jsem chtěl udělat přítelkyni radost, a vím, že chtěla SIMS 3. Hra je ale dost drahá, a tak jsem se rozhodl to risknout s Bonusem, a jak vidíte, tak to vyšlo. Mohlo to dopadnout sice i tak, že bych nevyhrál, ale co, hra je hra. Foto není sice extra kvalitní, ale třeba se mi podaří vyhrát nějakou aukci s fotoaparátem a pošlu lepší :-)“ Gratulujeme!



A zde je ještě slíbené foto Vlastimila Gilga:



Pokud chcete také získat 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.

Update: Krátce po odeslání fotky s The Sims 3 nám Stanislav Chlup poslal další dvě fotografie, na kterých se raduje z dalších menších výher na Bonusu. Přikládáme ji tedy také a přidáváme i vzkaz od Stanislava: „Posílám foto nejen s poslední výhrou, ale i foto všech výher, které se mi podařilo vyhrát po investici 400 korun do bonů. Takže nejen nákupem velkého množství bonů lze docílit výher. Jen to nechce být hamižný po nejnovějších technických hračkách :--)“





Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.