pátek 4. září 2009

Radek Kubinčan díky Bonusu fotí, Jan Vrbka si vaří kávu

Bonus.cz není samozřejmě jen o vyhrávání věcí, ale i o jejich používání. Nejde nám o to, abyste vyhrávali nepotřebné cetky, ale přesně naopak - abyste si svou výhru užili a aby vám byla užitečná. I proto nám udělal radost Radek Kubinčan z Chebu alias Kubbi7, který vyhraný fotoaparát Casio Exilim S10 použil k vyfocení této fotky, za kterou od nás získal 50 bonů zdarma:



Druhým šťastným výhercem je Jan Vrbka alias johny87 z Ledče nad Sázavou. Ten vyhrál v aukci o kávovar Krups Dolce Gusto a kromě fotografie nám poslal i následující řádky: „Již mnohokrát jsem zaslechl od známých, že kávovar Dolce Gusto dělá nejlepší Late. A protože mám tuto kávu velmi rád, tak jsem si řekl, že bych si mohl tento kávovar pořídit. Zhruba ve stejnou dobu jsem se také zaregistroval na serveru bonus.cz. A když jsem viděl, že na aukci se dá vyhrát právě i ten můj vysněný kávovar tak jsem nemohl odolat. S velkou dávkou štěstí jsem kávovar získal a mohu skutečně potvrdit, že Late dělá opravdu nejlepší :-).“



Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.