pondělí 21. září 2009

Nové telefony výherců z Bonus.cz!

Každý den nabízíme na Bonus.cz alespoň jeden skvělý mobilní telefon, protože moc dobře víme, jak moc se vám tyto technologické vychytávky líbí. A protože se nám v posledních dnech sešlo hned několik fotografií právě s mobilními telefony, uděláme si aktuální galerii vítězů trochu monotematickou.

Jako prvního tu máme Michala Šollera z Brna. Na Bonus.cz se objevuje pod přezdívkou Mickey77 a nám se pochlubil svým skvělým vítězstvím v aukci o krajně nedostatkový telefon iPhone 3GS. Těchto telefonů je na našem trhu stále velký nedostatek, nicméně Michalovi stačilo jen 15 příhozů aby jej získal za neuvěřitelných 132 korun. Kolik z celkového hodnoty dvaceti tisíc Michal ušetřil, to už si můžete spočítat sami...




Druhým šťastlivcem, kterého si dnes představíme, se stává Radek Ševčík z Dubí. Tomu se podařilo vyhrát velmi napínavou aukci o mobil HTC Touch Pro2. Uživatelé zde přihazovali několik desítek hodin a cena se v haléřové aukci vyšplhala až na 1141 korun. Pak ale přišel Radek a pouhými osmi příhozy telefon získal pro sebe! Celkově tak ušetřil více jak 13 a půl tisíce korun, což je vynikající úspěch.



Poslední výhra se do našeho "telefonního" výčtu hodí sice jen vzdáleně, ale vzhledem k tomu, že iPod Touch je vlastně takový "iPhone bez telefonu", nejsme tak úplně mimo. Štastným majitelem tohoto skvělého MP3 přehrávače s dotykovým displejem se na Bonus.cz stal Martin Novák z Třebíče alias Khandy. Martin měl to štěstí, že se účastnil zrovna aukce, která většině uživatelů takříkajíc utekla a na záskání přehrávače v hodnotě více jak 10 000 korun mu stačilo přihodit jen 4x! iPod Touch za 61 korun? Jasný důkaz toho, že na Bonus.cz je možné skutečně všechno! Gratulujeme.



Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.