pátek 4. září 2009

Milan Peterka vyhrál Nintendo Wii, Petr Adamec zase Xbox 360 Elite!

Dvě „videoherní“ výhry zaznamenali nezávisle na sobě Milan Peterka z Lovosic a Petr Adamec z Nové vsi pod Pleší. Milan Peterka alias petik1 vyhrál v aukci o konzoli Nintendo Wii White Sports. Povedl se mu přitom úžasný kousek, protože mu stačilo přihodit pouze dvakrát! Skvělou konzoli od firmy Nintendo tak získal za pouhých 404 korun, což dává dohromady úsporu ve výši 7095 korun oproti normální ceně. Do e-mailu s fotografií nám k tomu Milan napsal: „Zpočátku jsme se jen těšil a říkal si, "co kdyby se to povedlo". Pořád jsem sledoval aukce až jednou se štěstí unavilo a sedlo si i na mě. Děkuji za výhru, kterou hojně využijeme, a se kterou se s přáteli opravdu pobavíme.“ A zde je slíbené foto:



Druhá výhra související s videohrami patří již zmíněnému Petru Adamcovi, na Bonus.cz známého jako adaS. Ten vyhrál díky pouhým 56 příhozům v aukci o konzoli Xbox 360 Elite, čímž oproti původní ceně ušetřil fantastických 7828 korun! I Petrovi gratulujeme a samozřejmě i připisujeme na účet 50 bonů za tuto fotografii:



Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.