pondělí 31. srpna 2009

Pavlína Rypalová vyhrála kávovar Krups

V rámci speciální bonusové akce nabízíme již od počátku fungování Bonus.cz 50 bonů zdarma každému, kdo nám pošle svou fotku s výhrou a případně k ní připojí i krátký příběh. Tyto fotografie jsme pak slíbili zveřejňovat na našem blogu. Zatímco bony zdarma už jsme všem, kdo naši výzvu dosud vyslyšeli, již připsali, se zveřejňováním začínáme právě dnes. Od nynějška se tak budete v příspěvcích označovaných jako "Galerie výherců" setkávat s fotografiemi a příběhy těch z vás, kdo si z aukcí na Bonus.cz odnesli skvělé výhry, které nabízíme.

Jako první je tu Pavlína Ryplová z Českého Těšína. Pavlína již začátkem srpna vyhrála v naší aukcí jeden z kávovarů Krups Dolce Gusto. Na kávovar v hodnotě 3990 korun přihodila celkem 54x a po odečtení investovaných bonů a konečné ceny ve výši 34,20 korun tak ušetřila 3523,80 Kč. Gratulujeme!



Pokud chcete také získat až 50 bonů zdarma, stačí jen poslat e-mail na adresu info@bonus.cz a do přílohy vložit vaší fotografii s výhrou z Bonusu a třeba i s krátkým příběhem o tom, jak vaše přihazování probíhalo.